понеділок, 29 грудня 2014 р.

Етно комплект "Буковинець"

Етно комплект "Буковинець" представлений джгутом та 2 варіантами браслетів: вузеньким та широким.  Такі прикраси можна носити як з вишиванкою, так і з звичайною білою блузкою.


A set "Bukovynets" is made in ethno style. The combination of colors really impresses. The set is represented by a bead rope necklace and two possible variants of bracelet: a narrow and a wide one. It perfectly matches embroidered outfit. Nevertheless it looks great with ordinary clothing. 

четвер, 25 грудня 2014 р.

Заколочка "Малявочка"

Заколочка "Малявочка" була зроблена для моєї маленької блодиночки. Прикраса планувалася до сіро-рожевої сукні, тому і кольори відповідні.
в планах така ж заколка тільки в іншій кольоровій гамі

Брошка "Classic"

Брошка "Classic" виготовлена з чеського та японського бісеру. В центрі прикраси красується красень агат. Камінь досить красивий та має гарну овальну форму. Трішки кристалів і кабошон агату перетворився на невелику та попри те непозбавлену стильності та елегантності брошку.
таку прикрасу можна носити на шарфі, головному уборі, на комірці сорочки, тобто на будь-який смак
Комплект "Violet Rose".
Комплект складається з сережок та кулона у вигляді троянди. Прикраси виконані в техніці вишивка на канві та облітання кабошонів. Матеріли: японський та чеський бісер, камінці аметисту